Picų pica

Senokai nieko nerašiau – vis nerasdavau laiko. Turbūt reikėtų nusibausti, bet geriau pasidalinsiu laaabai gardžios picos receptu. 😉

Picai reikia:

  • Miltinio mišinio picai (aš naudoju “Malsenos“ – ir lengva, ir skanu. Iš vieno pakelio man išeina pora picų);
  • pomidorų padažo;
  • mėgstamos mėsytės;
  • pievagrybių;
  • marinuotų agurkėlių;
  • konservuotų svogūnėlių;
  • juodųjų alyvuogių;
  • konservuotų saulėje džiovintų pomidorų;
  • fermentinio sūrio;
  • mocarelos burbulo;
  • picos prieskonių.

Gaminam taip:

Picos padą ruošiame taip, kaip parašyta ant pakuotės. Juo išklojame kepimo skardą. Picos padą ištepame pomidorų padažu. Ant jo dedame susmulkintą mėgstamą mėsytę, riekutėmis supjaustytus pievagrybius, agurkėlius, alyvuoges, saulėje džiovintus pomidorus, per pusę perpjautus svogūnėlius.

Abu sūrius sutarkuojame ir sumaišome. Gautą mišinį beriame ant viršaus. Dar pabarstome picos prieskoniais ir šaunam į 180 laipsnių karštumo orkaitę. Kepam tol, kol iškepa. 😉

Skanaus!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.