Lavašo traškučiai

Tinginių virtuvėje pastaruoju metu karaliauja lavašas. Šįkart dalinuosi greitu ir laaabai neblogu užkandžiu, ką tik ištrauktu iš orkaitės.

Jam reikia:

  • 1 lavašo;
  • 100 gramų tarkuoto sūrio (naudojau “Džiugą“);
  • prieskonių pagal skonį (aš ruošiau traškučius su picos prieskoniais, su bazilikais, su krapais, su malta saldžia paprika ir pipirais).

Paruošimas:

Imam lavašą, sukarpom mažesniais gabaliukais (galima ir pjaustyti, bet karpyti lengviau), barstom prieskoniais, ant jų dedam sūrio ir kišam į 190-200 laipsnių karštumo orkaitę. Kepam, kol lavašas lengvai apskrunda ir išsilydo sūris. Man užteko penkių minučių. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.